JSVU x Lawbooks

Ga zelfverzekerd de tentamens in met Lawbooks en de JSVU!

Met trots presenteert de JSVU haar nieuwe samenwerkingspartner voor studieondersteunend materiaal: Lawbooks. Als JSVU-lid kun je profiteren van 10% korting op samenvattingen en oefenpakketten! 

Over Lawbooks

De JSVU biedt in samenwerking met Lawbooks de beste studiehulp aan voor de verplichte eerste-, tweede- en derdejaarsvakken. Lawbooks vervaardigt al 11 jaar lang studiehulp, exclusief voor de rechtenstudie op een select aantal universiteiten en hogescholen in Nederland. Door deze unieke specialisatie kunnen zij de beste kwaliteit bieden voor de scherpste prijs. Daarnaast is Lawbooks de enige aanbieder waarbij je de studiehulp zowel op papier als digitaal krijgt voor één vaste prijs. Tot slot is de studiehulp van Lawbooks altijd up-to-date: alle producten worden elk jaar grondig herzien en aangepast aan de voorgeschreven stof van het betreffende studiejaar. Dit werk wordt uitsluitend verricht door uitmuntende studenten, (afgestudeerde) juristen en meesters in het recht. 

De producten

Als je studiehulp koopt bij Lawbooks kun je het volgende verwachten (tenzij anders aangegeven): 

  • Samenvatttingen: van de volledige tentamenstof (dus ook de arresten en de extra literatuur), digitaal en op papier.
  • Lexbooks: handige boekjes met stappenplannen, oefenvragen én de bijbehorende antwoorden.
  • Lexclips: korte uitlegvideo’s van moeilijke leerstukken.
  • Werkgroepantwoorden: toegang tot de nagekeken antwoorden van de werkgroepvragen. Deze verschijnen in je digitale leeromgeving na de werkgroepen. 
  • Wekelijks studeren: een digitale leeromgeving die wekelijks wordt aangevuld en bijgewerkt.

Voor alle eerste- en tweedejaarsvakken biedt Lawbooks ook Tentamentrainingen aan! Deze trainingen kun je volgen wanneer het jou uitkomt, zo vaak bekijken als je wilt en zelfs versneld afspelen. Een Tentamentraining is de ideale voorbereiding op het tentamen en als lid van de JSVU profiteer je altijd van 25% korting op de training!

De scherpste prijs én Premium Service?

Wil je het hele jaar door voordelig studeren met Lawbooks? Sluit dan direct aan het begin van het studiejaar een abonnement af op Lawbooks! Met een abonnement ontvang je alle studiehulp die je dit jaar nodig hebt, digitaal én op papier, voor één vast bedrag. Waarom kiezen duizenden studenten in Nederland voor een abonnement op Lawbooks?

  • Je krijgt direct toegang tot alle vakken en de reeds beschikbare materialen in de digitale leeromgeving van Lawbooks;
  • De bijbehorende papieren boekjes krijg je elk blok gratis thuisgestuurd! Je hoeft zelf niets meer te doen en je ontvangt de boekjes ruim voor het tentamen;
  • Géén automatische verlenging. Het jaarabonnement stopt automatisch op 31 juli 2024. Zo zit je nergens aan vast en dat is wel zo prettig;
  • De Lawbooks producten zijn zeer volledig! Ze zijn altijd up-to-date en bevatten de volledige tentamenstof (dus ook de jurisprudentie en de extra literatuur).

Klik hier voor meer informatie over de abonnementen van Lawbooks. Daarnaast kan je ervoor kiezen om een JSVU-abonnement af te sluiten. Dit is uiteindelijk de meest voordelige keuze! Indien je wilt profiteren van de kortingen die de JSVU aanbiedt, kom dan vooral langs in de JSVU-studiewinkel. 

Algemene voorwaarden 

Indien jij via de JSVU Lawbooks aanschaft dan zijn automatisch de Algemene Voorwaarden van Lawbooks van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden kun je hier zien. 

Pels RijckenHVG LawFlynthAKD
A&O ShearmanEIFFEL NautaDutihlVan DoorneWintertalingNorton Rose FulbrightPrivacy CompanyBaker McKenzieDLA Piper
UBD
Inloggenclose