Aankomend eerstejaars rechtenstudenten

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupJPR AdvocatenAllen & Overy

Wat super leuk dat jij je hebt ingeschreven voor de studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht (of misschien ga je dit nog doen)! De JSVU is de studievereniging die onlosmakelijk verbonden is met jouw studie. Als lid van de JSVU ontvang je korting op je studieboeken en kan je super veel leuke activiteiten bijwonen. Een lidmaatschap kost maar €15,- per jaar en lid worden kan hier. Op deze website kun je alle informatie over deze vereniging vinden. Neem gerust een kijkje naar onze foto's, aftermovies en activiteiten voor een sfeerimpressie. Let op: zo lang je geen lid bent, kun je slechts de fotoalbums van onze juridisch inhoudelijke evenementen zien. Voor foto's van onze sociale activiteiten, dien je lid te zijn of kun je kijken op onze Facebookpagina of Instagram.

Beginnen met je studie aan een universiteit, misschien wel in een nieuwe stad, kan spannend zijn, maar het is vooral ook erg leuk. Een heel leuk onderdeel is alle nieuwe mensen die je leert kennen. Het eerste evenement dat de JSVU jou daarvoor biedt is het JSVU Introductieweekend. Dit evenement is speciaal voor eerstejaars rechtenstudenten. Het weekend staat in het teken van je medestudenten leren kennen, leuke activiteiten en gave feestjes. Let op: dit weekend staat slechts in het teken van gezelligheid en is dus GEEN ontgroening! 

Dit jaar vindt het Introductieweekend plaats van vrijdag 21 augustus tot en met zondag 23 augustus. De kosten voor het weekend zijn €75,- voor leden en €90,- voor niet-leden. Lid worden + op weekend gaan, is dus even duur als meegaan als niet-lid. Hierbij inbegrepen zitten de busreis, de overnachtingen en het eten. Goed nieuws: de inschrijvingen zijn inmiddels geopend, klik hier om in te schrijven want VOL = VOL.

NysinghVan DoorneBaker McKenzieHVG Law LLPDirkzwagerHouthoffClifford ChanceAKDDLA PiperPels Rijcken
UBD
Inloggenclose