Aankomend eerstejaars rechtenstudenten

Wat enorm leuk dat jij je hebt ingeschreven voor de studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht! De JSVU is de studievereniging die onlosmakelijk verbonden is met jouw studie. Als lid van de JSVU ontvang je korting op je studieboeken en kan je super veel leuke activiteiten bijwonen. Een lidmaatschap kost maar €18,- per jaar en lid worden kan hier. Op deze website kun je alle informatie over deze vereniging vinden. Neem gerust een kijkje naar onze foto's, aftermovies en activiteiten voor een sfeerimpressie. Let op: zo lang je geen lid bent, kun je slechts de fotoalbums van onze juridisch inhoudelijke evenementen zien. Voor foto's van onze sociale activiteiten, dien je lid te zijn of kun je kijken op onze Facebookpagina of Instagram.

De JSVU Introductie 2023

Het leukste evenement van je rechtenstudie komt er bijna aan: de JSVU Introductiedagen 2023! Ga jij in september rechten studeren aan de Universiteit Utrecht en wil je op een gezellige manier jouw nieuwe jaargenoten ontmoeten voordat je in de collegebanken duikt? Meld je dan aan voor de Introductie! Van woensdag 30 augustus tot en met vrijdag 1 september vinden de introductiedagen van de JSVU plaats. Met een grote groep aankomende rechtenstudenten zal je gezellige activiteiten beleven en elkaar beter leren kennen.

De Introductiedagen

Op woensdag 30 augustus vertrek je met zo'n 120 eerstejaars rechtenstudenten met de bus naar De Hoof in Someren om daar vervolgens twee nachten te verblijven. Overdag doe je allerlei sporten en spellen samen met je mede-rechtenstudenten. In de avonden is het natuurlijk tijd voor een feestje. Vrijdag 1 september word je met de bus weer terug naar Utrecht gebracht. 

De JSVU Introductiedagen zijn bedoeld om kennis te maken met andere nieuwe studenten. Deze periode is uitdrukkelijk geen ontgroening. 

De prijzen

Voor leden van de JSVU kost een ticket voor de JSVU Introductiedagen €80,-. Je kunt lid worden via deze link voor maar €18,- per jaar. Hiervoor krijg je korting op de studieboeken en De Facto samenvattingen. Daarnaast kan je deelnemen aan de meer dan 80 (gratis) activiteiten die de JSVU per jaar organiseert. Hier zitten geen verplichtingen aan vast.

Voor niet-leden kost de JSVU Introductiedagen €95,-. Je kunt je inschrijven door een gastaccount aan te maken. 

Vragen over de Introductiedagen? Mail vooral naar introductie@jsvu.nl.
Vragen over de JSVU? Mail vooral naar bestuur@jsvu.nl.

Ben (of ken) jij iemand die aankomend jaar gaat beginnen met je rechtenstudie in Utrecht? Klik dan hier en schrijf je gelijk in! 

 

 

Kennedy van der LaanDirkzwagerPrivacy CompanyFlynth
Meijburg & Co NautaDutilhVan DoornePrivacy Company
Inloggenclose