Corporate Law Society

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupJPR AdvocatenAllen & Overy
Corporate Law Society

Corporate Law Society

De Corporate Law Society (CLS) is hèt dispuut van de JSVU voor ambitieuze derdejaars bachelor- en masterstudenten die bijzonder geïnteresseerd zijn in de ondernemingsrechtpraktijk. Sinds de oprichting in 2012 heeft het dispuut zich onderscheiden door het organiseren van inhoudelijke activiteiten, zowel bij kantoren en financiële instellingen als op de universiteit zelf.

Altijd al eens willen weten hoe de praktijk van het ondernemingsrecht er van dichtbij uitziet? Schrijf je dan nu gratis in voor de Corporate Law Society! De CLS organiseert ook dit jaar weer meerdere inhoudelijke activiteiten om actuele onderwerpen van het ondernemingsrecht onder de loep te nemen. Naast een verbreding van je studie biedt de CLS de mogelijkheid om scriptietrainingen te volgen en andere vaardigheden te ontwikkelen die van pas komen bij het volgen van je studie. Verder biedt lid zijn van de CLS ook de ideale mogelijkheid om je medestudenten beter te leren kennen en je netwerk te vergroten.

Meer weten of gratis lid worden? Kijk op de website van de Corporate Law Society, www.corporatelawsociety.nl, of volg het dispuut op Facebook.

Leden

 • Willemijn Bouman

  President

 • Isabelle de Jong

  External Affairs

 • Sam Naumann

  Vice-President

 • Sander van Nek

  Promotions Commissioner

 • Marc de Hoop

  Promotions Commissioner

DLA PiperNysinghPels RijckenBaker McKenzieDirkzwagerHouthoffAKDVan DoorneHVG Law LLPClifford Chance
Disputen
Inloggenclose