Utrechtse Bedrijvendagcommissie

Kennedy van der LaanDe Nederlandsche BankAllen & OveryDirkzwager
Utrechtse Bedrijvendagcommissie

Utrechtse Bedrijvendagcommissie

De Utrechtse Bedrijvendagcommissie van de JSVU organiseert al vele jaren de Utrechtse Bedrijvendag en de Individuele Gesprekkendag. De Utrechtse Bedrijvendag is voor iedere rechtenstudent het moment om je te oriënteren op de verschillende advocatenkantoren, bedrijven en overheidsinstanties. Gedurende de dag is er de mogelijkheid om workshops te volgen bij de instelling van jouw keuze om deze nader te leren kennen. De Bedrijvendag biedt voor jongerejaars rechtenstudenten de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende deelnemende instanties en biedt ouderejaarsstudenten de mogelijkheid concreet in gesprek te raken over stagemogelijkheden of zelfs sollicitatiemogelijkheden.

De Individuele Gesprekkendag is onafhankelijk van hoe ver je bent met je studie een goede manier om nader met de kantoren kennis te maken. Zo kun je meer te weten komen over stagemogelijkheden tijdens je studie of een leuke juridische bijbaan. Wanneer je in de eindfase van je studie zit is deze dag voor jou extra interessant. Niet alleen kun je bij deelnemende bedrijven meer informatie verkrijgen over startersfuncties, de individuele gesprekken bieden ook een goede mogelijkheid je sollicitatievaardigheden te trainen. Voor meer informatie kun je kijken op www.utrechtsebedrijvendag.nl.

De Utrechtse Bedrijvendagcommissie organiseert beide dagen en biedt de commissieleden de mogelijkheid om een grootschalig evenement te organiseren voor rechtenstudenten. Begin april is het weer mogelijk om je voor deze ouderejaarscommissie op te geven door een mail met je motivatie en CV te sturen naar bestuur@jsvu.nl.

Leden

 • Daan Griep

  Voorzitter

 • Romy Witte

  Secretaris / Penningmeester

 • Hester den Hollander

  Commissaris PR

 • Bastian van Erk

  Commissaris Programma en Gesprekkendag

 • Silke Euverman

  Commissaris Programma en Gesprekkendag

 • Jente Braanker

  Commissaris Promotie

 • Anniek Smook

  Commissaris Promotie

Van DoorneHVG Law LLPDLA PiperBaker McKenzie
Commissies
Inloggenclose