JSVU X Lawbooks

15 augustus 2023

Samenwerking Lawbooks 

Vanaf aankomend collegejaar 2023-2024 gaat de JSVU een nieuwe samenwerking aan met Lawbooks (powered by BOEQ). Lawbooks is een bedrijf dat samenvattingen, werkgroepantwoorden, oefenvragen en tentamentrainingen maakt voor de studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Lawbooks maakt samenvattingen van alle eerstejaars, tweedejaars en een aantal derdejaars rechtenvakken. 

Voordeel als JSVU-lid 

Ben jij lid bij de JSVU? Dan kun jij profiteren van kortingen bij aanschaf van een Lawbooks samenvatting of tentamentraining!

Als lid van de JSVU kun je in de JSVU-studiewinkel profiteren van 10% korting op samenvattingen en oefenopdrachten. Daarnaast profiteer je van een korting van 25% op tentamentrainingen. Je kunt als JSVU-lid zelfs een JSVU-abonnement afsluiten. In dat geval kun je jouw samenvattingen ophalen in de JSVU-studiewinkel en profiteer je het hele jaar van maximale kortingen. 

Young Talent GroupHVG LawAKD Dirkzwager
Baker McKenzieDLA PiperVan DoorneWintertalingEIFFEL Privacy CompanyA&O ShearmanNautaDutihlNorton Rose Fulbright
Nieuws
Inloggenclose