Lawbooks | Je beste studievriend!

SDUYoung Talent GroupWolters KluwerAllen & Overy

Samenvattingen & Oefenpakketten

Let op: in verband met het coronavirus kunnen de Lawbooks samenvattingen tijdelijk worden thuisbezorgd. Bestel je samenvattingen snel hier.

Al zes jaar lang biedt de JSVU in samenwerking met Lawbooks™ samenvattingen en oefenpakketten aan voor de verplichte eerste- en tweedejaars vakken, alsmede voor de populaire derdejaars vakken van de bachelor Rechtsgeleerdheid. De kwaliteitssamenvattingen van Lawbooks bevatten:

  • De voorgeschreven literatuur;
  • Arrestanalyses (voorzien van de relevante rechtsoverwegingen);
  • Handige stappenplannen;
  • Tips & Tricks van studenten die het vak al hebben gevolgd; en
  • De nagekeken uitwerkingen van de werkgroepopdrachten.

De oefenpakketten van Lawbooks bestaan uit kennis-, stelling-, casus- en jurisprudentievragen gebaseerd op oude (oefen)tentamens en werkgroepopdrachten. De samenvattingen én oefenpakketten van Lawbooks™ zijn exclusief verkrijgbaar in de JSVU Studiewinkel, gevestigd te Domplein 24. Klik hier voor meer informatie omtrent de openingstijden van de JSVU Studiewinkel.
Daarnaast zullen in de loop van dit studiejaar ook de Lawbooks Essentials verschijnen. Dat zijn handige en compacte studieboekjes die de essentie van één rechtsgebied eenvoudig uitleggen met behulp van duidelijke en overzichtelijke schema's en stappenplannen. De Essentials zijn speciaal geschreven voor universitaire rechtenstudenten en zijn afgestemd op de stof die gedoceerd wordt aan de Nederlandse universiteiten. Zo kun je snel en eenvoudig een rechtsgebied onder de knie krijgen voor het tentamen.
Kijk hier voor meer informatie over de producten van Lawbooks.

Wil je korting op de samenvattingen en oefenpakketen?
Wil je het hele jaar door voordelig studeren met de kwalitatief hoogstaande samenvattingen en oefenpakketen van Lawbooks? Sluit dan een jaarabonnement af in de JSVU Studiewinkel op Lawbooks™ voor maar €9,95 en profiteer direct! Met een abonnement krijg je niet alleen 20% korting op elke samenvatting én oefenpakket die je koopt, maar doe je ook automatisch mee met leuke acties die exclusief gelden voor abonnees en word je op de hoogte gehouden van de meest actuele releases en nieuws. Klik hier voor meer informatie over het abonnement.

Over Lawbooks
Lawbooks is het initiatief van een groep gemotiveerde juristen die ruimte zag voor verbetering. Lawbooks legt zich volledig toe op de vervaardiging van studie-ondersteunende materialen voor de universitaire rechtenstudie. Door deze unieke specialisatie heb je altijd gegarandeerd de beste kwaliteit. De zorg die Lawbooks heeft voor haar producten komt terug in elk detail: van de pagina-indeling tot het gekozen lettertype. Elke boekje is maatwerk. Daarnaast worden de samenvattingen en oefenpakketten elk jaar grondig herzien, waardoor elk boekje altijd up-to-date is. Door te kiezen voor Lawbooks investeer je in jezelf. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Lawbooks? Volg ze dan op Facebook en Instagram.

Pels RijckenVan DoorneDirkzwagerBaker McKenzieDLA PiperAKDClifford ChanceHVG Law LLPNysinghHouthoff
Samenvattingen
Inloggenclose