Hoe bestel ik mijn boeken

Kennedy van der LaanSDUYoung Talent GroupHogan Lovells

Vier keer per jaar, voorafgaand aan iedere onderwijsperiode, is het mogelijk om studieboeken te bestellen via de JSVU Webwinkel. Als lid van de JSVU is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Als JSVU-lid ontvang jij namelijk 5-15% korting op jouw bestelling!

De boekenbestelperiode voor periode 1 is helaas voorbij dus het is niet meer mogelijk om de boeken te bestellen en af te halen in de JSVU Studiewinkel. Maar geen zorgen: het is nog steeds mogelijk om de boeken te bestellen via onze thuisbezorgservice! De boekenbestelperiode voor periode 2 is van maandag 14 oktober tot en met zondag 27 oktober 2019.

Hoe bestel ik mijn studieboeken?
Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU Webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Klik hier om je in te schrijven. Als lid van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw JSVU-account gebruiken om boeken te bestellen. Wens jij geen lid te worden, dan is het ook mogelijk een gastaccount aan te maken. Met een gastaccount profiteer je echter niet van onze ledenkorting.
Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee bent ingelogd op onze website, kan jij direct boeken bestellen. Readers en ander studiemateriaal dien jij via de Universiteit Utrecht te bestellen.
Als jij ervoor kiest om jouw boeken te bestellen via de JSVU Webwinkel, dan dien jij de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24. De afhaalperiode van periode 2 vindt plaats van woensdag 6 november tot en met woensdag 13 november. De JSVU Studiewinkel is gedurende deze periode iedere werkdag geopend tussen 14:00 en 16:00 uur.
Laat jij jouw boeken liever thuisbezorgen? Klik dan hier. Als jij kiest voor thuisbezorgen ontvang je, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels ontvangen. Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. 

Heb jij een vraag over de webwinkel of over het bestellen van de boeken? Stuur dan een e-mail naar bestuur@jsvu.nl t.a.v. Commissaris Onderwijs of bel naar 030-2400811.

AKDVan DoornePels RijckenClifford ChanceDLA PiperHouthoffNysinghBaker McKenzieHVG Law LLPDirkzwager
UBD
Inloggenclose