Dominus Cursus

DirkzwagerClifford ChanceNautaDutilhPels Rijcken

Dominus Cursus

Dominus Cursus is een organisatie die door studenten, voor studenten is opgericht. Zij verzorgen voor de leden van de JSVU alles op het gebied van studieondersteuning. Als jij een vak lastig vindt of jouw voorbereiding niet naar wens is verlopen, kun jij bij Dominus Cursus terecht! Zij onderscheiden zich door de combinatie van de beste kwaliteit en een eerlijke studentenprijs. Gemiddeld worden hun trainingen door studenten met een 8 beoordeeld! Alle tentamentrainingen worden gegeven door uitvoerig getrainde repetitoren die zelf minimaal een 8.0 voor het vak hebben gehaald. Daarnaast krijg jij ruim voor het tentamen jouw lespakket thuisgestuurd, zodat je optimaal voorbereid het tentamen in kan gaan.

Vanaf komend jaar geldt er een speciale korting van 10% voor leden van de JSVU. Hiervoor kun je de kortingscode JSVU_DOM24 gebruiken. Let op: als jij persoonlijke tentamenhulp boekt, zit er een lespakket bij!

Wil jij op de hoogte blijven van andere winacties, kortingen en overige nieuwtjes? Volg Dominus Cursus dan op Instagram (https://www.instagram.com/dominuscursus/).

                                                     

DLA PiperHVG Law LLPVan DoorneBaker McKenzieHouthoff
Inloggenclose