Thuisbezorgsysteem

Kennedy van der LaanYoung Talent GroupAllen & OveryPels Rijcken

Thuisbezorgservice

Het is ook mogelijk om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem. Zo krijg je jouw studieboeken veilig thuisgestuurd en kan je toch nog profiteren van korting op je studieboeken. Je ontvangt bij het thuisbezorgsysteem, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels. Daarnaast ontvang je 16% korting op buitenlandse titels. Klik hier om je boeken te bestellen via het thuisbezorgsysteem.

Problemen met bestellen van boeken via het thuisbezorgsysteem?

Alle vragen die gaan over de status van de boeken die je hebt besteld via onze thuisbezorgservice, kun je stellen door een e-mail te sturen naar klantenservice@boekenbestelling.nl of te bellen naar de klantenservice (0882030300). Het thuisbezorgsysteem loopt via de externe partner van de JSVU, genaamd Studystore. Met vragen over boeken die besteld zijn via het thuisbezorgsysteem, kan je het beste bij Studystore terecht. 

Retourneren 

Heb jij per ongeluk de verkeerde boeken besteld via de thuisbezorgservice? Of wil je je boeken om een andere reden terugsturen? Log dan hier in op jouw account en ga naar 'Mijn bestellingen' om de retourzending van jouw boeken te regelen.

Let op: je kan een bestelling die je hebt laten thuisbezorgen, niet retourneren in de JSVU Studiewinkel. De boeken dienen retour te gaan naar Studystore. 

Tweedehands boeken

Vanaf aankomend collegejaar is het voor het eerst mogelijk om via de JSVU tweedehands boeken te bestellen. Deze boeken worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief. Het is alleen mogelijk om tweedehands boeken aan te schaffen via onze thuisbezorgservice. Er zijn niet altijd tweedehands boeken beschikbaar. Wanneer ze beschikbaar zijn, is dit aangegeven in het thuisbezorgsysteem.

Jouw eigen boeken kun je aan het eind van de periode terug verkopen. Klik hier om te kijken hoeveel jouw gebruikte boeken nog waard zijn. Zo vallen die studiekosten nog een beetje mee!

HVG Law LLPBaker McKenzieDLA PiperVan Doorne
Inloggenclose