Boeken

SDUYoung Talent GroupDe Nederlandsche BankAllen & Overy

Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU Webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Klik hier om je in te schrijven. Als lid van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw JSVU-account gebruiken om boeken te bestellen. Wens jij geen lid te worden, dan is het ook mogelijk een gastaccount aan te maken. Met een gastaccount profiteer je echter niet van onze ledenkorting.

Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee ingelogd bent op onze website, kan jij direct boeken bestellen. Als jij ervoor kiest om jouw boeken te bestellen via de JSVU Webwinkel, dan dien jij de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24. Readers kan je sinds kort ook bij ons laten bezorgen, klik hier!

Laat jij jouw boeken liever thuisbezorgen? Klik dan hier. Als jij kiest voor thuisbezorgen ontvang je, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels ontvangen. Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. 

Heb jij een vraag over de webwinkel of over het bestellen van de boeken? Stuur dan een e-mail naar bestuur@jsvu.nl t.a.v. Commissaris Onderwijs of bel naar 030-2400811.

Boekenbestel- en afhaalperiode

Vanwege het coronavirus is de JSVU Studiewinkel voor onbepaalde tijd gesloten. Daarom gaat de boekenbestel- en afhaalperiode van periode 4 niet door. Gelukkig kun je nog wel je boeken bestellen en thuis laten bezorgen via onze thuisbezorgservice. Hierbij ben je niet gebonden aan de bestelperiode, dus dit is de hele periode mogelijk.

HouthoffDirkzwagerHVG Law LLPVan DoorneBaker McKenzieNysinghPels RijckenClifford ChanceAKDDLA Piper
Boeken
Inloggenclose