Boeken

Kennedy van der LaanSDUJPR AdvocatenAllen & Overy

Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU Webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Klik hier om je in te schrijven. Als lid van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw JSVU-account gebruiken om boeken te bestellen. Wens jij geen lid te worden, dan is het ook mogelijk een gastaccount aan te maken. Met een gastaccount profiteer je echter niet van onze ledenkorting.

Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee ingelogd bent op onze website, kan jij direct boeken bestellen. Als jij ervoor kiest om jouw boeken te bestellen via de JSVU Webwinkel, dan dien jij de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24. Readers kan je sinds kort ook bij ons laten bezorgen, klik hier!

Laat jij jouw boeken liever thuisbezorgen? Klik dan hier. Als jij kiest voor thuisbezorgen ontvang je, indien je minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels ontvangen. Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. 

Heb jij een vraag over de webwinkel of over het bestellen van de boeken? Stuur dan een e-mail naar bestuur@jsvu.nl t.a.v. Commissaris Onderwijs of bel naar 030-2400811.

Boekenbestel- en afhaalperiode

Boekenbestelperiode 3 is inmiddels begonnen en duurt tot en met zondag 19 januari. De afhaalperiode is van woensdag 29 januari 2020 t/m woensdag 12 februari 2020 m.u.v maandag 3 februari t/m vrijdag 7 februari 2020.* Boeken laten thuisbezorgen via onze thuisbezorgservice is het hele jaar door mogelijk, klik hier.

Hieronder vind je een overzicht van de nog komende bestel- en afhaalperiode.

Periode 4
Bestelperiode: maandag 23 maart 2020 t/m zondag 5 april 2020
Afhaalperiode: woensdag 15 april 2020 t/m woensdag 22 april 2020*

Tijdens de afhaalperiodes is de JSVU Studiewinkel iedere werkdag geopend tussen 14:00 en 16:00 uur. Het is niet mogelijk om de bestelde boeken af te halen tijdens de reguliere openingstijden. Voor meer informatie over de openingstijden van de JSVU, klik hier!

*De hier weergegeven data en tijden zijn onder voorbehoud. 

DLA PiperNysinghClifford ChanceHVG Law LLPAKDPels RijckenBaker McKenzieVan DoorneHouthoffDirkzwager
Boeken
Inloggenclose