15% korting op een tentamentraining van Tentamentrainingen.nl!

07 december 2021

Boek een tentamentraining met 15% korting!

Heb jij hulp nodig bij het leren voor je tentamen? Boek je training bij Tentamentrainingen.nl!

Schiet je al in de stress wanneer je nadenkt over de aankomende tentamens en kun je wel wat hulp gebruiken? Geen zorgen! De docenten van TentamenTrainingen.nl zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid bent. Samen met onze docenten bespreek je de lastigste onderwerpen en oefen je met tentamenvragen. Binnenkort starten de trainingen van de eindtoetsen voor de vakken Inleiding Strafrecht, Inleiding Privaatrecht I: Verbintenissenrecht, Bestuursrecht en Goederenrecht! 

Als lid van JSVU  ontvang je altijd 15% korting op je trainingen. Haal je na de training het tentamen niet? Krijg je geld terug via de unieke 'Niet gehaald, geld terug'-garantie. Boek hier je tentamentraining met 15% JSVU-korting!

Young Talent GroupNorton Rose FulbrightOsborne Clarke Dirkzwager
NautaDutilhMeijburg & Co Baker McKenzieEIFFEL Van DoorneAllen & OveryDLA Piper
Nieuws
Inloggenclose