Tijdelijk Lawbooks samenvattingen thuisbezorgen

Kennedy van der LaanJPR AdvocatenDe Nederlandsche BankAllen & Overy
16 maart 2020

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus (COVID-19) is de JSVU Studiewinkel voor onbepaalde tijd gesloten. Goed nieuws voor de studenten die deze tijd willen gebruiken om te studeren: de Lawbooks samenvattingen worden nu tijdelijk ook thuisbezorgd. Bestel je samenvattingen via de Lawbooks website!

Tot de omstandigheden normaliseren, is het niet meer mogelijk om jouw reader(s) te laten bezorgen bij de JSVU Studiewinkel. Indien jij je reader(s) al hebt laten bezorgen bij de JSVU Studiewinkel, kun je contact opnemen via bestuur@jsvu.nl.

DLA PiperClifford ChanceHVG Law LLPPels RijckenAKDHouthoffDirkzwagerVan DoorneNysinghBaker McKenzie
Nieuws
Inloggenclose