Legal Backpack 2020

Kennedy van der LaanJPR AdvocatenDe Nederlandsche BankAllen & Overy
31 oktober 2019

Op dit moment zijn er nog maar een paar plekjes voor de Legal Backpack 2020!! Een ouderejaarsreis waarbij we in 10 dagen 3 steden bezoeken in 3 verschillende landen. Dit jaar gaan we naar Bilbao, Lissabon en Bologna. De reis behelst een gaaf inhoudelijk traject waarbij we een casus oplossen die aansluiting vindt bij de steden die we bezoeken. Voordat we in de onderwijsvrije week (in februari) naar het zonnige zuiden vertrekken, brengen we een bezoek aan vier kantoren in Nederland.

Tijdens de reis is er naast de casus oplossen, ook voldoende tijd voor het ontdekken van deze mooie steden. Kom met ons mee naar het culturele Bilbao, de Portugese hoofdstad Lissabon en de stad waar de pasta Bolognese vandaan komt. Wij kunnen niet wachten!

Schrijf je hier in.

Clifford ChanceVan DoorneDirkzwagerBaker McKenzieDLA PiperHouthoffPels RijckenAKDHVG Law LLPNysingh
Nieuws
Inloggenclose