Maak kans op € 500,-!

Kennedy van der LaanEvers SoerjatinYoung Talent GroupJPR Advocaten
Bestuur JSVU
15 april 2019

Katadreuffeprijs 2019

Beloon je medestudent met karakter! Ken jij binnen Rechtsgeleerdheid een medestudent die het afgelopen jaar een opmerkelijke (bijdrage aan een) prestatie heeft geleverd? Geef deze student dan nu op voor de Katadreuffeprijs 2018-2019!

Waarom de Katadreuffeprijs? Jacob Willem Katadreuffe is de hoofdpersoon uit het boek ‘Karakter’ van F. Bordewijk. Het doorzettingsvermogen en het opmerkelijke levensverhaal van Katadreuffe vormden voor prof. Ivo Giesen de inspiratie voor het instellen van deze prijs bij zijn verkiezing tot universitair docent van het jaar 2011-2012.

De Katadreuffeprijs is in het leven geroepen om studenten te stimuleren zich buitengewoon te ontwikkelen en om die studenten ook de waardering te kunnen geven voor die opmerkelijke prestatie. Ken jij een medestudent met karakter? Een student die een waardevolle en duurzame bijdrage aan bijvoorbeeld universiteit, faculteit, departement, maatschappij of stad heeft geleverd?

Geef deze student dan nu op voor de Katadreuffeprijs 2018-2019! Deze student maakt hierdoor kans op €500,-! Vul hieronder het voordrachtformulier in!

Klik hier om iemand te nomineren.

Van DoorneDLA PiperHVG Law LLPNysinghNautaDutilhDirkzwagerHouthoff
Nieuws
Inloggenclose