Commissieleden gezocht!

Kennedy van der LaanEvers SoerjatinYoung Talent GroupJPR Advocaten
30 maart 2019

Ben jij ouderejaars en zoek je een nieuwe uitdaging? Dit is je kans! Meld je nu aan door je CV en korte motivatie te sturen naar bestuur@jsvu.nl. Hieronder vind je meer informatie over de commissies.

Utrechtse Bedrijvendagcommissie: Organiseer het grootste carrière-evenement van de JSVU. Met ongeveer 45 potentiële werkgevers, 330 deelnemers en geweldige sprekers is dit een échte organisatorische uitdaging. Naast de bedrijvendag organiseer je ook de Inidividuele Gesprekkendag waar studenten een-op-een in gesprek gaan met een potentiële werkgever.

Legal Backpackcommissie: Organiseer een 10-daagse rondreis naar drie steden in Europa. Tijdens de reis wordt een juridisch onderwerp belicht. Dit onderwerp komt van te voren aan bod bij verschillende kantoorbezoeken. Op reis zal een casus gemaakt worden in het licht van het juridische onderwerp. Uiteraard is er ook ruimte voor een hoop gezelligheid tijdens de reis.

NysinghHVG Law LLPNautaDutilhHouthoffDLA PiperVan DoorneDirkzwager
Nieuws
Inloggenclose