Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Redactiecommissie

Het ledenblad van de JSVU - de Rechtstreeks - is met ingang van vorig collegejaar verdwenen. De redactiecommissie zal wekelijks columns en artikelen publiceren op de website van de JSVU en in de JSVU app. Tevens zullen zij invulling geven aan het JSVU katern in de Juncto.

De redactiecommissie bestaat uit de volgende redacteuren:

Iris van den Heuvel (voorzitter)

Wanneer mij gevraagd wordt wat mijn hobby’s zijn en de war aan flashbacks naar ellenlange Netflix-avonden mijn hoofd binnensijpelen, vertel ik toch liever dat ik van schrijven en langdurig over actuele kwesties nadenken houd. Dat ‘nadenken’ hier ‘malen’ betekent, laat ik dan maar achterwege. Gelukkig kan ik dankzij de redactiecommissie nu met trots malen, peinzen én schrijven tegelijk!


Jessie Keizer (secretaris)

In een steeds veranderende maatschappij neem ik graag een stap terug om ontwikkelingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Zo krijg ik een beter beeld van het geheel. Als lid van de redactiecommissie hoop ik zo veel mogelijk stemmen in de samenleving een kans te geven om gehoord te worden.


Annelies Hommes

Vroeger wilde ik schrijfster worden, maar ook juf en danseres. Tegenwoordig is schrijven een hobby, juf zijn een nachtmerrie en houd ik nog steeds van dansjes doen. Vandaag de dag wil ik in plaats van juf mr. worden. Tot dat zover is, ga ik mijn creativiteit inzetten bij de Redactiecommissie.


Stef Zuyderhoudt

Door mijn nieuwsgierigheid ga ik ervanuit dat niets vanzelfsprekend is. De juridische wereld is constant in beweging; een wet die een aantal jaar geleden logisch was, is dat nu niet meer. Op het moment dat je aanneemt dat de juridische wereld aan verandering onderhevig is, kom je tot de beste conclusies.


Sanna van der Hoeven

Met een progressieve en spontane blik kijk ik de wereld in. Politiek is voor mij een grote soapserie die ik nauwlettend volg. Ik denk graag over kleine dingen alsof het grote vraagstukken zijn. Mijn streven is om te leren van elke opinie, discussie en van elk artikel en debat weer iets op te steken.


Simon Baauw

Ik geniet van provoceren, kritisch zijn en vol energie het debat aangaan, maar ik kan ineens poeslief worden als iemand oude muziek aanzet (het liefst zo luid mogelijk)! Vanuit mijn passie voor lezen is mijn passie voor schrijven ontstaan. Netflix-verslaafd, chaoot, kersvers redactielid en the next James Bond: ik ben Simon! Aangenaam!


Erica de Boer

Dichter Horatius zei eens: “Goed begrijpen is het beginsel van goed schrijven.” Als dit waar is, ben ik geen goede schrijfster. Met interesse bekijk ik de maatschappij, maar nooit begrijp ik haar volledig. Ik hoop dat mijn drang om meer te begrijpen zal leiden tot mooie artikelen voor de redactiecommissie.

Partners