Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Opzeggingen

Indien je je lidmaatschap wilt opzeggen, dien je dat vóór 1 september van ieder collegejaar te doen. De contributie zal dan vanaf dat collegejaar niet meer worden afgeschreven. Je wordt niet automatisch uitgeschreven als je niet meer staat ingeschreven bij de universiteit.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door een e-mail te sturen ter attentie van de ab Actis. De opzegging dient de volgende gegevens te bevatten: voor- en achternaam, opzegdatum, de reden van je opzeggin  en of je alumnus wilt worden. Meer informatie over alumnus worden lees je hieronder.

Wanneer je opzegging verwerkt is, ontvang je hiervan een bevestiging.

Alumnus worden

Wanneer je je studie hebt afgerond bestaat er de mogelijkheid om na je opzegging alumnus te worden. Het doel van het alumnibeleid van de JSVU is om een interessant netwerk te vormen van oud JSVU-leden die benaderd kunnen worden om bijvoorbeeld te spreken op het Juridisch Studenten Congres, de Utrechtse Bedrijvendag of een Symposium. Daarnaast vindt jaarlijks een kroeglezing plaats waarbij alumni uitgenodigd worden om te spreken over hun carrièrepad. 

Lidmaatschap is kosteloos en geheel vrijblijvend. Als alumnus zal je op de hoogte gehouden worden van wat er speelt bij de JSVU door middel van een tweejaarlijkse updatemail.

Mocht je het leuk vinden om opgenomen te worden in ons alumnibestand, stuur dan naast de gegevens die vereist zijn voor de opzegging, je telefoonnummer, geboortedatum, waar je op dit moment werkzaam bent, wat je functie daar is en of je in het verleden een commissie hebt gedaan bij de JSVU (en zo ja, in welk jaar dat was). Je kunt dit e-mailen naar bestuur@jsvu.nl ter attentie van de ab Actis. Voor oud commissieleden geldt dat zij automatisch alumnus worden, tenzij zij de voorkeur uitspreken geen alumnus te worden.

Partners