Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Corporate Law Society

De Corporate Law Society (CLS) is hèt dispuut van de JSVU voor ambitieuze derdejaars bachelor- en masterstudenten die bijzonder geïnteresseerd zijn in de ondernemingsrechtpraktijk. Sinds de oprichting in 2012 heeft het dispuut zich onderscheiden door het organiseren van inhoudelijke activiteiten, zowel bij kantoren en financiële instellingen als op de universiteit zelf.

Altijd al eens willen weten hoe de praktijk van het ondernemingsrecht er van dichtbij uitziet? Schrijf je dan nu gratis in voor de Corporate Law Society! De CLS organiseert ook dit jaar weer meerdere inhoudelijke activiteiten om actuele onderwerpen van het ondernemingsrecht onder de loep te nemen. Naast een verbreding van je studie biedt de CLS de mogelijkheid om scriptietrainingen te volgen en andere vaardigheden te ontwikkelen die van pas komen bij het volgen van je studie. En naast de inhoudelijke kant, biedt lid zijn van de CLS ook de ideale mogelijkheid om je medestudenten beter te leren kennen en je netwerk te vergroten.

Meer weten of gratis lid worden? Kijk op de website van de Corporate Law Society, www.corporatelawsociety.nlof volg het dispuut op facebook, twitter,etc.

  

Bestuur

Het huidige bestuur van de Corporate Law Society bestaat uit de volgende bestuursleden:


President: Anouk Schoenmakers
Secretary / Vice-President: Sven van Wijk
External Affairs / Treasurer: Nick Goslinga
Promotions Commissioner: Lythia Tolatzis

 

 

Inschrijven

Schrijf je nu kosteloos in voor de Corporate Law Society via deze link en blijf automatisch op de hoogte van alle activiteiten die de CLS organiseert!

Contact

De Corporate Law Society is bereikbaar via de onderstaande contactgegevens.

Corporate Law Society
Jansveld 44
3512 BH Utrecht

E-mail: cls@jsvu.nl
Website: www.corporatelawsociety.nl

Partners