Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Redactie Juncto

Jacob van der Tang (Hoofdredacteur)

Jacob (23) doet op dit moment – na een bachelor rechten en een bachelor geschiedenis afgerond te hebben – de Legal Research Master. Daarbinnen specialiseert hij zich in het ondernemingsrecht. Naast zijn studie heeft Jacob stage gelopen bij een advocatenkantoor in Rotterdam en doet hij verschillende nevenactiviteiten, waaronder een studie theologie aan de VU.

Anna Knobbout

Anna Knobbout (18) is een eerstejaars student met een passie voor recht en journalistiek. Als ze niet aan het schrijven is, is ze vaak te vinden in de muziek, het luisteren of het bespelen hiervan.

Erica de Boer

Erica (20) is momenteel bezig met het afronden van haar bachelor. Vorig jaar heeft zij onder andere een bestuursjaar gedaan bij Urios en is zij actief geweest bij de Rechtswinkel Utrecht. Dit jaar zal zij een semester in Nieuw-Zeeland studeren om zich verder te ontwikkelen. Erica is met name geïnteresseerd in het (internationaal) milieurecht.

Felicity Garretsen

Felicity Garretsen (24) is onlangs afgestudeerd van de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Momenteel is zij bezig met de afronding van haar tweede master Notarieel recht en volgt zij dit collegejaar uit eigen interesse verschillende niet-juridische vakken. Naast haar studie is zij werkzaam als buitengriffier bij de rechtbank Rotterdam.

Lotje Merks

Lotje is net begonnen aan haar derde jaar bachelor van rechten. Op dit moment interesseer zij zich vooral voor het ondernemingsrecht, insolventierecht en goederenrecht. Naast haar studie werkt zij op een advocatenkantoor.

 

Lucas de Vet

Lucas (23 jaar) is masterstudent Staats- en bestuursrecht, met de specialisatie Instrumenten van overheidssturing. Hij heeft tijdens zijn bachelor vakken gevolgd in het internationaal recht aan de Romeinse universiteit LUISS Guido Carli. Daarnaast heeft hij stages gevolgd bij zowel een klein als een groot advocatenkantoor.

Martin Kauffman

Martin (20) is derdejaars bachelor student, met een brede interesse voor het privaatrecht. Hoewel hij bestuursrecht en strafrecht wel heeft uitgesloten, volgt hij een breed privaatrechtelijk vakkenpakket om zodoende in veel rechtsgebieden inzicht te ontwikkelen. Naast Rechten volgt hij ook vakken Arabisch. Zijn juridische interesse gaat dan ook verder naar internationaal privaatrecht en shariarecht.

Paul Breithaupt

 

Paul Breithaupt (22) heeft afgelopen collegejaar zijn Bachelor aan de Universiteit Utrecht afgerond en neemt nu een tussenjaar voordat hij aan de master Europees Recht wil beginnen. Gedurende dit tussenjaar is hij bestuurslid bij Pleitgenootschap Eggens en loopt hij stage in Amsterdam. Verder besteedt hij zijn vrije tijd graag aan tennis en muziek. Zijn interesses binnen het recht liggen vooral bij het Europese recht en specifieker het mededingingsrecht.

.

Partners