Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Redactie Juncto

Bas van Voorst (Hoofdredacteur)

Bas (22) is momenteel bezig met zijn vierde bachelor jaar rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Hiernaast werkt hij als jurist en bestuurder bij Almonte Leclerc Juristen en heeft hij recentelijk zijne eigen juridische praktijk opgericht.

Martijn Devilee

Martijn Devilee (23) volgt momenteel de master Arbeid en Onderneming aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij een bijbaantje bij een advocatenkantoor dat zich gespecialiseerd heeft in het arbeidsrecht. Verder besteedt hij zijn vrije tijd graag aan sporten, reizen, vrienden en familie.

Els van Kolfschooten

Els (22) is vierdejaars bachelorstudent, ze heeft haar bachelor nagenoeg afgerond en volgt nu uit interesse extra filosofievakken. Binnen het recht ligt haar specialisatie vooral bij het privaatrecht. Naast haar studie is ze veel op de fiets te vinden bij Studenten Wielervereniging De Domrenner en heeft ze een bijbaan bij een advocatenkantoor in Utrecht.

Quirine Govers

Quirine Govers (22) is vierdejaars student aan het Utrecht Law College. Haar interesses gaan uit naar Internationaal Recht, Milieurecht en Mensenrechten. Daarnaast is ze bestuurslid bij United Netherlands in Nijmegen, waar ze het High School Program organiseert.

Felicity Garretsen

Felicity Garretsen (22) volgt momenteel de master Privaatrecht en de master Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Haar interesses liggen op het gebied van het goederenrecht, contractenrecht en het erfrecht. Naast haar studie is zij op vrijwillige basis werkzaam bij stichting Rechtopjerecht, waar zij juridisch advies geeft en artikels schrijft voor in de nieuwsbrief van Rechtopjerecht.

Lisa Klumperink

Lisa Klumperink (22) is haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht aan het afronden. Zij is voornemens per februari 2017 stage te lopen en voor een aantal maanden naar het buitenland te gaan. Lisa werkt bij een advocatenkantoor in Utrecht en besteedt haar vrije tijd graag aan vrienden en familie.

Marloes Horstman

Marloes Horstman (22) volgt momenteel de master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is zij eindredactrice van een tech website voor vrouwen. Hierop aansluitend volgt zij dan ook het track Intellectueel Eigendom, waarbij IT-recht haar voornamelijk aanspreekt.

Esmée Nooitrust

Esmée Nooitrust (22) is vierdejaars student rechtsgeleerdheid en volgt daarnaast de bacheloropleiding Sociologie. Hierna wil zij de master Jeugdrecht gaan doen aan de Universiteit Leiden. Om wat praktijkervaring op te doen zal zij in januari starten met een stage bij het Openbaar Ministerie in Den Haag, op de afdeling Beleid en Strategie.

Sits Schreurs

Sits Schreurs (21) is vierdejaars rechtenstudent aan de Universiteit Utrecht. Binnen het recht gaat zijn voorkeur uit naar het privaatrecht, vooral het faillissementsrecht. Hij is werkzaam bij een juristenkantoor in Soest en maatschappelijk geïnteresseerd. Daarnaast voetbalt hij bij Kampong.

LouLou Wong

Loulou (21) heeft het afgelopen schooljaar haar bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit Utrecht. Dit jaar zal zij een tussenjaar inlassen, waarin ze haar tijd besteedt als bestuurslid bij ELSA Utrecht en als redacteur bij De Juncto. Tevens hoopt zij juridische praktijkervaring op te kunnen doen middels een stage

Partners