Lustrumzwembroek

Met trots presenteert de Lustrumcommissie de Lustrumzwembroek! Deze kun je voor slechts € 7,00 bestellen door een e-mail te sturen naar lustrum@jsvu.nl, of door dit door te geven als je je inschrijft voor de Lustrum Zeildag!

N.B. Voor de vrouwen is er een (niet-zwembroek) short beschikbaar die iets korter is!

10e Lustrum der JSVU

Welkom op de pagina van het 10e Lustrum van de JSVU. Blijf via deze pagina op de hoogte van al onze evenementen en activiteiten. 

Algemeen

In het academisch jaar 2017-2018 viert de JSVU haar vijftigjarig bestaan! Dit tiende lustrum moet natuurlijk groots gevierd worden. Sinds februari 2017 is de zevenkoppige Lustrumcommissie bezig met de organisatie van een groot aantal evenementen en activiteiten. Het lustrumthema wat het gehele jaar centraal zal staan is gepresenteerd op het Lustrum Openingsfestival op 13 oktober 2017! De Griekse zonnegod ‘Helios’ zal het komende jaar op veel JSVU-gelegenheden te zien zijn. Helios is verantwoordelijk voor de zonsopkomst en zonsondergang en zorgt voor ritme, regelmaat en warmte in het leven van de mens. Hij symboliseert de zon: een figuur dat veel terugkomt bij de Universiteit Utrecht, waarvan de JSVU de onafhankelijke departementsvereniging is. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van het gouden JSVU-lustrum!

Lustrumcommissie

De tiende Lustrumcommissie bestaat uit een zevental JSVU’ers die al meerdere jaren op de JSVU rondlopen. Robin is de voorzitter. Hij is verantwoordelijk voor het algemene overzicht, het groepsgevoel en het soepel laten verlopen van de organisatie. Aan zijn rechterhand zit Anouk. Als secretaris/penningmeester is het haar taak om alle afspraken, to do’s, voortgangsupdates en slechte grappen op de vergaderingen te notuleren en om zicht te houden op de uitgaven van de LUCO-leden (wanat zij hebben allen een groot, gapend gat in hun hand). Manon en Rens zijn de commissarissen Promotie en zijn verantwoordelijk voor het laten groeien van de naamsbekendheid van het lustrum, het vol krijgen van de activiteiten en het verspreiden van een miljoenmiljard promotiematerialen. Het commissariaat Programma bestaat uit Laura en Sam. Zij zijn verantwoordelijk voor lustrumwaardige en baanbrekende activiteiten. Ten slotte Friso, de man met de vlotte babbel, die zorgt voor extra inkomsten uit sponsoring om de lustrumactiviteiten grootser dan ooit te maken! Dit team staat de komende anderhalf jaar voor jullie klaar om het een lustrum te laten worden om nooit te vergeten!

Jaarplanning

Na een fantastische opening op SOIA is het tijd om door te werken richting de volgende lustrumactiviteiten. In 2018 staan vele toffe evenementen op de planning. Van 2-9 februari reist de JSVU af naar het Oostenrijkse Tirol om met een recordaantal van 64 (!) Sneeuwliefhebbende JSVU’ers een privéchalet te betrekken en de pistes onveilig te maken. Op 12 februari vindt de Lustrumreceptie plaats, waarbij iedereen de gelegenheid heeft om het 50ste bestuur der JSVU te feliciteren. Op deze avond wordt tevens ook de galalocatie onthuld! Op 15 februari maakt de staande borrel plaats voor het jaarlijks terugkerende fenomeen: de JSVU-biercantus! Dit jaar natuurlijk in een lustrumjasje gestoken. Vervolgens vindt in maart het mooiste gala van de afgelopen 50 jaar plaats. Op 24 maart vertrekken 250 personen naar een sprookjesachtige locatie in een bos om op hun aller chicste het lustrum te vieren. Daarnaast, staat er uiteraard nog een inhoudelijk evenement op de planning. Dit is echter niet zomaar een interessante activiteit. Deze activiteit moet grootser worden dan ooit tevoren. Houd de website en de facebook in de gaten voor meer informatie!

Partners