Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Introductie

De studententijd’, met jouw studententijd in het vooruitzicht zal je ongetwijfeld bepaalde ideeën en verwachtingen hebben bij dit begrip. Wat daarvan ook waar moge zijn: je studententijd verdient een mooie start, want een goed begin is tenslotte het halve werk!

Naast je studie zal het in je studententijd ook om plezier draaien. Om je een eindje op weg te helpen, zijn wij, de Introductiecommissie 2017, druk bezig om je studententijd met een hoop gelach, gejuich en gejoel te laten beginnen. Onze missie is dan ook om jouw studententijd een knallende start te geven door een geweldig weekend te organiseren waar je al veel mensen gaat ontmoeten uit jouw toekomstige studentenstad. Hoe doen we dat? Door samen met jullie het allerleukste Introductieweekend te beleven natuurlijk!

Het thema van het Introductieweekend is 'In Hoger Beroep'. In het weekend van 25 tot 27 augustus zal het thema met als ondertitel ‘Later als ik groter ben’ verwerkt worden in alle spellen, feesten en andere activiteiten. Tijdens het weekend zal je ook kennis maken met een groot aantal aanstaande medestudenten, de JSVU en een aantal van haar leden.

Daarnaast willen wij nog eventjes kort benadrukken dat het weekend om gezelligheid draait: het is géén ontgroening.

Heb je al zin gekregen om met ons mee te gaan, maar heb je nog vragen over het Introductieweekend? Dan kun je uiteraard mailen naar introductie@jsvu.nl of bellen naar 030-2400811. Houd voor meer informatie ook onze Facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/introductiejsvu

Wij hebben er super veel zin in en we zien jullie graag terug op het Introductieweekend!

De Introductiecommissie 2017 

Partners