Promotiefilm

De Juridische Studenten Vereniging te Utrecht is de onafhankelijke departementsvereniging van het departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. Met meer dan 3.500 leden is de JSVU één van de grootste rechtenverenigingen van Nederland! Een lidmaatschap heeft veel voordelen: zo ontvang je 5 tot 15% korting op je boeken en kun je meer dan 80 activiteiten per jaar bezoeken, zowel inhoudelijk (symposia, congressen en evenementen in het kader van arbeidsmarktoriëntatie) als sociaal (feesten, een ledenweekend, een zeildag en buitenlandreizen). Maak kennis met de JSVU door deel te nemen aan het Introductieweekend; een weekend vol leuke activiteiten en feesten!

Introductie

Helaas zit het Introductieweekend vol! Schrijf je in voor een plekje op de reservelijst.

Met jouw studententijd in het vooruitzicht zal je ongetwijfeld bepaalde ideeën en verwachtingen hebben bij dit begrip. Wat daarvan ook waar moge zijn: je studententijd verdient een mooie start, want een goed begin is tenslotte het halve werk!

Naast je studie zal het in je studententijd ook om plezier draaien. Om je een eindje op weg te helpen, zijn wij, de Introductiecommissie 2018, druk bezig om je studententijd met een hoop gelach, gejuich en gejoel te laten beginnen. Onze missie is dan ook om jouw studententijd een knallende start te geven door een geweldig weekend te organiseren waar je al veel mensen gaat ontmoeten uit jouw toekomstige studentenstad. Hoe doen we dat? Door samen met jullie het allerleukste Introductieweekend te beleven natuurlijk!

Het thema van het Introductieweekend is 'De Reizende Rechter'. In het weekend van 24 tot 26 augustus zal het thema met als ondertitel ‘In welk tijdperk sta jij teRECHT’ verwerkt worden in alle spellen, feesten en andere activiteiten. Tijdens het weekend zal je ook kennis maken met een groot aantal aanstaande medestudenten, de JSVU en een aantal van haar leden.

Daarnaast willen wij nog eventjes kort benadrukken dat het weekend om gezelligheid draait: het is géén ontgroening.

Heb je al zin gekregen om met ons mee te gaan, maar heb je nog vragen over het Introductieweekend? Dan kun je uiteraard mailen naar introductie@jsvu.nl of bellen naar 030-2400811. Houd voor meer informatie ook onze Facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/introductiejsvu

Wij hebben er super veel zin in en we zien jullie graag terug op het Introductieweekend!

De Introductiecommissie 2018

Inschrijfformulier 2018

JSVU Introductieweekend 2018    

  • 75,00 Euro (voor JSVU-leden)
  • 90,00 Euro (voor niet JSVU-leden)

Lid worden van de JSVU kan hier

Persoonlijke gegevens
Informatie
Betalingsgegevens

Voorwaarden

Door het invullen en ondertekenen van dit formulier verklaar ik dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld. Tevens machtig ik de JSVU tot een eenmalig afschrijven van het inschrijfgeld voor het JSVU Introductieweekend 2018 naar het IBAN-nummer: NL48 RABO 0364209844*

De afschrijving zal plaatsvinden in september/oktober 2018. 

* Mocht je onverhoopt niet mee kunnen dan dien je jezelf uiterlijk vóór zondag 19 augustus af te melden door te mailen naar introductie@jsvu.nl. Hierna worden de kosten ondanks afwezigheid toch in rekening gebracht.

** Let op! We hebben echt je IBAN-nummer nodig en niet je reguliere rekeningnummer, omdat we het geld anders niet van je rekening kunnen afschrijven. Inschrijven met een ongeldig IBAN-nummer is geen geldige inschrijving.

Hierbij verklaar ik, indien ik nog geen 18 jaar of ouder ben, geen alcohol te nuttigen tijdens activiteiten die zijn georganiseerd door de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht. Mocht ik dit toch doen, dan ben ik zelf volledig verantwoordelijk en aansprakelijk voor de gevolgen hiervan. 


Partners