Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Young Talent Group

Waar begint jouw toekomst?

De Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen verschillende juridische faculteitsverenigingen. Op dit moment zijn JFV Grotius (Leiden), de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) en Magister JFT (Tilburg) aangesloten.Het doel is om rechtenstudenten te informeren over de verschillende carrièremogelijkheden tijdens en na hun studie.

Op www.youngtalentgroup.nl vind je alles over advocatenkantoren en bedrijven. De website van de Young Talent Group biedt een platform met:

  • Actuele stages- en vacatures; 
  • Kantoorprofielen; 
  • Recruitmentactiviteiten zoals masterclasses en inhousedagen; 
  • Cv- en sollicitatietips. 

Daarnaast houden we je van al deze evenementen op de hoogte, en van de inschrijvingsdeadlines, via maximaal twee mailings per week. Je kan je snel en kosteloos aanmelden door hier te klikken.

Regionale kantoren

Sinds de zomer van 2018 heeft de Young Talent Group een regionaal platform. Op ons regionale kantoren vind je kantoorprofielen, stages, vacatures en bijbanen van kantoren in (de buurt van) Utrecht. Bekijk snel de Utrechtse kantoorprofielen en de regionale stages- en vacatures!

Studiebeurzen

Tegenwoordig is enkel het beheersen van de theorie geen garantie op een baan na je studie. In het kader van de toenemende globalisering en de internationale omgeving waarin veel kantoren opereren, wordt het opdoen van internationale ervaring steeds belangrijker. Een jaar studeren in het buitenland is voor studenten dan ook een welkome aanvulling op hun curriculum vitae. Om dit initiatief te ondersteunen reikt de Young Talent Group studiebeurzen uit aan de meest getalenteerde studenten. De Young Talent Group geeft sinds 2012 een geselecteerd aantal studenten Rechtsgeleerdheid die in het buitenland gaan studeren financiële ondersteuning. Jaarlijks reikt de Young Talent twee beurzen uit ter waarde van € 750,00. 

Sindskort reikt de Young Talent Group in samenwerking met Brinkhof een studiebeurs uit aan Nederlandse studenten Rechtsgeleerdheid met een bijzondere interesse in onder meer octrooien, merken en modellen, media-, telecom-, privacy-regulering, aanbestedingen, mededinging en/of IT/outsourcingen die een deel van hun studie aan een buitenlandse Universiteit willen volgen.

Aanmelden?
De aanmeldingen voor de studiebeurzen openen in het voorjaar van 2018. Houd de website van de Young Talent Group in de gaten voor meer informatie. 

 

 

Partners