Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Young Talent Group

Waar begint jouw toekomst?

De Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen verschillende juridische faculteitsverenigingen. Op dit moment zijn JFV Grotius (Leiden), de Juridische Studenten Vereniging te Utrecht (JSVU) en Magister JFT (Tilburg) aangesloten.Het doel is om rechtenstudenten te informeren over de verschillende carrièremogelijkheden tijdens en na hun studie.

Op www.youngtalentgroup.nl vind je alles over de 47 aangesloten advocatenkantoren en bedrijven. Onze online agenda biedt een uitgebreid overzicht van:

  • Masterclasses
  • Stages/vacatures
  • Inhousedagen
  • CV en sollicitatietips

Daarnaast houden we je van al deze evenementen op de hoogte, en van de inschrijvingsdeadlines, via maximaal 2 mailings per week.

Studiebeurzen

Hedendaags is enkel het beheersen van de theorie geen garantie op een baan na je studie. In het kader van de toenemende globalisering en de internationale omgeving waarin veel kantoren opereren, wordt het opdoen van internationale ervaring steeds belangrijker. Een jaar studeren in het buitenland is voor studenten dan ook een welkome aanvulling op hun curriculum vitae. Om dit initiatief te ondersteunen reikt de Young Talent Group studiebeurzen uit aan de meest getalenteerde studenten. 

Young Talent Group studiebeurs

De Young Talent Group geeft sinds 2012 een geselecteerd aantal studenten Rechtsgeleerdheid die in het buitenland gaan studeren financiële ondersteuning. Jaarlijks reikt de Young Talent twee beurzen uit ter waarde van € 750,-.

Young Taleng Group - Brinkhof beurs

Sinds dit jaar reikt de Young Talent Group in samenwerking met Brinkhof een studiebeurs uit aan Nederlandse studenten Rechtsgeleerdheid met een bijzondere interesse in onder meer octrooien, merken en modellen, media-, telecom-, privacy-regulering, aanbestedingen, mededinging en/of IT/outsourcingen die een deel van hun studie aan een buitenlandse Universiteit willen volgen.

Aanmelden?

Om in aanmerking te komen voor de studiebeurzen dien je een motivatie voor het volgen van een opleiding in het buitenland te schrijven. Verder is vereist dat minimaal 120 ECTS zijn behaald en dat men minimaal drie maanden in het buitenland gaat studeren in het collegejaar 2017-2018. 

Een aanmelding dient uiterlijk 1 mei 2017 te zijn ingediend per e-mail of post. 

Heb je nog vragen? Kijk op http://www.youngtalentgroup.nl/ytg-beurs voor alle informatie en de algemene voorwaarden of mail naar info@youngtalentgroup.nl

Wees klaar voor morgen en schrijf je hier kosteloos in! 

Partners