Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Welkom in de JSVU Webwinkel

Voorafgaand aan iedere onderwijsperiode is het mogelijk om studieboeken te bestellen in de JSVU Webwinkel. Als lid van de JSVU is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Als JSVU-lid ontvang jij namelijk 5-15% korting op jouw bestelling! Het plaatsen van een bestelling in de JSVU Webwinkel kan alleen tijdens de daarvoor bestemde bestelperiodes. Voor een overzicht van alle bestel- en afhaalperiodes van het huidige collegejaar, klik hier!

Om boeken te kunnen bestellen in onze webwinkel dien jij te beschikken over een account voor deze website. Als jij lid bent van de JSVU kun jij jouw 'Mijn JSVU' account hiervoor gebruiken. Ben je nog geen lid? Vraag dan hier een lidmaatschap aan! Ben jij geen lid en wens jij dit ook niet te worden, dan kun jij hier een niet-leden account aanmaken.

Als jij in het bezit bent van een account, dan kan jij hier inloggen! Zodra jij bent ingelogd kan jij direct jouw boeken bestellen door hieronder aan te gegeven in welke fase van de opleiding jij je bevindt:

Bestelperiode I

Het is van maandag 9 juli tot en met zondag 19 augustus mogelijk om studieboeken voor periode 1 van het aankomend collegejaar te bestellen.

Als jij ervoor hebt gekozen om jouw boeken te bestellen via de JSVU Webwinkel, dan dien jij de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24. De afhaalperiode vindt plaats van vrijdag 31 augustus tot en met woensdag 12 september. De JSVU Studiewinkel is gedurende deze periode iedere werkdag geopend tussen 13:00-16:00 uur.

Mocht jij niet in staat zijn om op de genoemde tijden jouw boeken op te halen, neem dan contact op door een e-mail te sturen naar bestuur@jsvu.nl t.a.v. Commissaris Onderwijs.

Let op: het is ook mogelijk om boeken te bestellen via ons thuisbezorgsysteem!

 

 

De bestelperiode begint over:

           

Partners