Beste aankomend student,

Vier keer per jaar, voorafgaand aan iedere onderwijsperiode, is het mogelijk om studieboeken te bestellen via de JSVU Webwinkel. Als lid van de JSVU is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Als JSVU-lid ontvang jij namelijk 5-15% korting op jouw bestelling!

Om deze ledenkorting te ontvangen dien jij aldus voorafgaand aan het bestellen van jouw boeken een lidmaatschap van de JSVU te hebben afgesloten. Jij kunt lid worden van de JSVU door het afsluiten van een lidmaatschap via onze website. Je kunt hier lid worden!

Hoe bestel ik mijn studieboeken?

Het is hier mogelijk om boeken te bestellen. Om boeken te kunnen bestellen in de JSVU Webwinkel dien jij te beschikken over een account voor onze website. Als jij lid bent van de JSVU kun jij, nadat jouw lidmaatschap is verwerkt en geactiveerd, jouw ‘Mijn JSVU’ account hiervoor gebruiken. Wens jij geen lid te worden, dan is het ook mogelijk een niet-leden account aan te maken. Met een niet-leden account zal jij echter niet profiteren van onze ledenkorting.

Zodra jij in het bezit bent van een account en hiermee bent ingelogd op onze website kan jij direct boeken bestellen onder het kopje ‘eerstejaars’. Hier vind jij een overzicht van de vakken voor de eerste periode van het aankomende collegejaar met daarbij alle boeken die voor jou zijn voorgeschreven. Readers en ander studiemateriaal dien jij via de Universiteit Utrecht te bestellen.

Als jij ervoor kiest om jouw boeken te bestellen via de JSVU Webwinkel, dan dien jij de bestelde boeken af te halen in de JSVU Studiewinkel te Domplein 24. De afhaalperiode vindt plaats van vrijdag 31 augustus tot en met woensdag 12 september. De JSVU Studiewinkel is gedurende deze periode iedere werkdag geopend tussen 13:00-16:00 uur.

Laat jij jouw boeken liever thuisbezorgen? Klik dan hier. Als jij kiest voor thuisbezorgen zal jij, indien jij minimaal twee boeken koopt, 5% korting op Nederlandse titels ontvangen. Als jij Engelstalige boeken laat thuisbezorgen ontvang jij 5% korting! Het thuisbezorgen van boeken is ook buiten de bestelperiodes mogelijk. 

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heb jij een vraag over de webwinkel of over het bestellen van de boeken? Stuur dan een e-mail naar bestuur@jsvu.nl t.a.v. Commissaris Onderwijs of bel naar 030-2400811.

Hartelijke groeten,

Liselotte Nouse
h.t. Commissaris Onderwijs der JSVU

Puc Ligtenberg
f.t. Commissaris Onderwijs der JSVU

Partners