Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Nieuws

Meld je nu aan voor het JSVU Datediner!

23-01-2017

2017-01-23

Op dinsdag 21 februari organiseert de Goede Doelencommissie in samenwerking met Happietaria een datediner in het thema ‘Jeugdsentiment’ o.d.z. Eat happily ever after. Voor 25 euro krijg je een drie-gangendiner en twee drankjes. Geef je individueel op of neem een leuke vriend of vriendin mee en geef je op als koppel! JSVU-lidmaatschap is geen vereiste.

De opbrengsten gaan naar Tear en naar Stichting Leergeld Utrecht. Tear zet zich in voor jongeren in Zimbabwe. Hierbij gaat het concreet om het economisch weerbaarder maken van jongeren en deze te leren eigen bedrijfjes op te richten. Daarnaast wordt er ook seksuele voorlichting gegeven en worden de jongeren geholpen in hun strijd tegen HIV.

Stichting Leergeld Utrecht richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Met jouw bijdrage help jij direct kinderen in Utrecht om zich net als jij te kunnen ontplooien op het gebied van onderwijs, sport en andere buitenschoolse activiteiten!

Het diner zal plaatsvinden in het Johannescentrum, Moezeldreef 400 en zal aanvangen om 20.00 uur. Houd de Facebook en de website in de gaten voor meer informatie.

193

Plaats een reactie

code

Partners