Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Nieuws

Commissieleden gezocht!

16-12-2016

2016-12-16

Lustrumcommissie

Het moment is bijna daar! De JSVU is slecht iets meer dan een jaar verwijderd van een schitterend 50-jarig bestaan en dat moet natuurlijk groots worden gevierd. Het 10de lustrum is iets waar we met z’n allen trots op mogen zijn. Om onze geschiedenis nóg meer glans te geven, zal er een heuse Lustrumcommissie worden opgezet. Ben jij de aangewezen persoon voor het organiseren van één van de grootste evenementen die de JSVU ooit heeft gekend? Samen met zes anderen bedenk jij onder andere het thema van het lustrum en verzorg je alles tot in de puntjes. Van een lustrumgala tot een mega-biercantus, niets is te gek! Als commissie krijg je veel vrijheid om de leukste activiteiten neer te zetten.

Ben jij tweedejaars of ouder en lijkt het jou leuk om verantwoordelijk te zijn voor het lustrum van de JSVU? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar bestuur@jsvu.nl met je telefoonnummer, e-mailadres en studiejaar. Opgeven is mogelijk tot en met 20 januari. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 januari 2017.

Congrescommissie

Jaarlijks wordt in november door de Congrescommissie het Juridisch Studenten Congres georganiseerd. Gedurende de dag staat er één juridisch onderwerp centraal. Over dit onderwerp zullen lezingen en workshops worden gegeven door advocatenkantoren. Als commissie ben je verantwoordelijk voor de gehele organisatie van deze dag en tevens voor het Recruitmentdiner. De Congrescommissie bestaat uit zeven studenten.

Ben jij tweedejaars of ouder en ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een inhoudelijk congres? Geef je dan nu op voor de Congrescommissie! Stuur naar e-mail naar bestuur@jsvu.nl met je telefoonnummer, e-mailadres en studiejaar. Opgeven is mogelijk tot en met 20 januari. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 januari 2017.


Introductiecommissie

De Introductiecommissie is een ouderejaarscommissie en organiseert van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus 2017 het introductieweekend van de JSVU. Tijdens dit weekend krijgen eerstejaars rechtenstudenten de mogelijkheid om alvast met elkaar kennis te maken. Dit jaar werden er tijdens het weekend twee themafeesten gegeven, was er een zeskamp en een Lip Sync Battle. Met acht mensen werk je gezellig samen, maar ben je ook intensief bezig om een leuk introductieweekend neer te zetten.

De Introductiecommissie is ook aanwezig bij de matchingsdagen, deze zullen waarschijnlijk plaatsvinden in april, juni en augustus. De commissie draagt daarnaast zorg voor de facultaire introductie en geeft tijdens deze dagen een workshop over de JSVU. De facultaire introductie zal plaatsvinden in de eerste week van september 2017.

Wanneer je plaats wilt nemen in de Introductiecommissie dien je vanaf 10 augustus 2017 fulltime beschikbaar te zijn tot en met de facultaire introductie.

Ben jij tweedejaars of ouder en lijkt het jou leuk om een fantastisch Introductieweekend neer te zetten? Geef je dan nu op door een e-mail te sturen naar bestuur@jsvu.nl met je telefoonnummer, e-mailadres en studiejaar. Opgeven is mogelijk tot en met 20 januari. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 januari 2017.

488

Plaats een reactie

code

Partners